Решението за откриване на обществена поръчка за изграждане на здравна

...
Решението за откриване на обществена поръчка за изграждане на здравна
Коментари Харесай

Обжалват решението за обществена поръчка за здравна информационна система

Решението за разкриване на социална поръчка за създаване на здравна осведомителна система е обжалвано. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.
На 17 септември в Комисията за защита на конкуренцията е постъпила тъжба против Решение на министъра на опазването на здравето за разкриване на социална поръчка с предмет "Избор на реализатори за създаване на осведомителни системи и подсистеми в осъществяване на пет от дейностите, включени в план "Доизграждане на националната здравна осведомителна система (НЗИС) - стадий 1 и стадий 2 ", включваща пет обособени позиции. С жалбата е поискано допускане на краткотрайна мярка "спиране на процедурата ". Видно от обществения указател на Комисията за защита на конкуренцията, към сегашния миг към момента не е формирано произвеждане, предвид на което процедурата не е спряна.
В сходство със законовите текстове публичната поръчка ще бъде спряна откакто Министерството на здравеопазването бъде известено за формиране на произвеждане от Комисията за защита на конкуренцията. Министерството на здравеопазването се надява жалбата да не заплаши осъществяването на плана.
На интернет страницата на Комисията е оповестена информация, от която е видно, че жалбоподателят е "Стемо " ООД.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР