Решението за освобождението на Волен Сидеров от поста председател на

...
Решението за освобождението на Волен Сидеров от поста председател на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Освобождаването на Сидеров е решение на парламентарната група

" Решението за освобождението на Волен Сидеров от поста ръководител на парламентарната група не е на съдружния съвет, а на парламентарната група ". Това съобщи в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Той добави, че единствената причина за рокадата е фактът, че водачът на " Атака " не идва на работа. От началото на мандата на кабинета Сидеров е участвал на пленарни съвещания през 4% от времето.

Според ръководителя на НФСБ решението за смяна в броя на машините за гласоподаване на евроизборите, е преждевременно. " Сега ГЕРБ дава обратно, отчитайки чисто стопански и справедливи опасности, които носи машинното гласоподаване. Ние сме очевидци на едни непрекъснати промени в решенията и за това реагираме. От 2015 година НФСБ и аз сме „ срещу ” машинното и електронното гласоподаване ", разяснява Симеонов.

Той разяснява и хакерската офанзива против Национална агенция за приходите. Според него сходни дейности са Неизбежни актове на интервенция и няма никаква сигурност за софтуера. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР