Решението за мащабиране от втори слой (L2) на Етериум (ETH),

...
Решението за мащабиране от втори слой (L2) на Етериум (ETH),
Коментари Харесай

Arbitrum обяви дата за airdrop събитието – ето кога

Решението за мащабиране от втори пласт (L2) на Етериум (ETH), Arbitrum разгласи проектите си да премине към децентрализирано ръководство и да реализира airdrop събитие, предоставящо доста количество от новия си роден актив ARB.

В неотдавнашна обява в блога си разработчиците на Arbitrum обясниха, че протоколът ще се ръководи от самоуправляваща се децентрализирана самостоятелна организация (DAO).

Какво е Arbitrum?

Arbitrum е решение за мащабиране от L2 на Етериум , създадено от Offchain Labs. Това е тип технология, която има за цел доста да усъвършенства мащабируемостта и използваемостта на блокчейна на Етериум посредством култивиране на доста транзакции отвън веригата, като в същото време поддържа същото равнище на сигурност и децентрализация като главната мрежа на ETH.

Arbitrum реализира това, като употребява композиция от смарт контракти и усъвършенствани крипто техники, с цел да подсигурява, че всички транзакции се валидират и обработват по сигурен метод. ARB е родната криптовалута на мрежата Arbitrum и се употребява за разнообразни цели, като да вземем за пример за заплащане на такси за транзакции, залагане (staking) и присъединяване в ръководството.

Това трансформира Arbitrum в първата EVM rollup технология, която реализира втория стадий на децентрализация.

Arbitrum airdrop

Гласовете на DAO за дейностите на веригата ще имат директна власт да извършват решенията на мрежата без медиатор. Освен това близо 13% от предлагането на токени ще бъде разпределено посредством airdrop на потребителите идната седмица, като отговарящите на изискванията получатели ще бъдат определени посредством специфична точкова система, която регистрира разнообразни индикатори.


 


Събитието е планувано за 23 март. Токенът на Arbitrum е най-вече благосъстоятелност на общността (~56%), като 12.75% от разпределението на общността ще бъде раздадено в идния airdrop на ARB въз основа на данни, взети от моментна фотография на 6 февруари 2023 година

Nansen работи в тясно съдействие с Фондация Arbitrum и Offchain Labs, с цел да създаде критерии за допустимост до събитието, които подсигуряват, че ARB токените ще бъдат заслужено разпределени измежду огромна част от действителните консуматори на Arbitrum.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР