Решението за изключване на Георги Гергов е взето и то

...
Решението за изключване на Георги Гергов е взето и то
Коментари Харесай

Стана ли Георги Гергов жертва на Нинова?

Решението за изключване на Георги Гергов е взето и то е потребно за Българска социалистическа партия, разяснява за Българска телеграфна агенция депутатът от левицата Александър Симов.

По-рано през днешния ден пловдивски социалисти внесоха позиция в централата на Българска социалистическа партия против изключването на Георги Гергов от партията. Според тях Националният съвет не може да изключи Гергов, тъй като от 18 декември не е негов член, а това може да направи единствено партийната организация, в която членува.

Пловдивските социалисти да си прочетат устава, да си видят разпоредбите, разяснява социалистът. По думите му, решението е безусловно законно.

Гласуването не е завършило, само че към този момент е ясно, че няма по какъв начин да бъде обърнато, уточни Симов.

Според него не става въпрос за някаква личностна разпра, за някакъв реваншизъм. Само поради друго политическо мнение в Българска социалистическа партия никой няма да изключи никого.Тук приказваме за една поредност от систематични нарушавания на разпоредбите, никой ръководител не може да си разреши сходно нещо, съобщи Симов.

Георги Гергов не е жертва на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за, жертва е на личната си непоследователност, разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР