Решението за БТР-ите и предоставянето им на Украйна като трета

...
Решението за БТР-ите и предоставянето им на Украйна като трета
Коментари Харесай

Гл. секретар на МВР: Решението за БТР-ите и предоставянето им на Украйна е политическо

Решението за БТР-ите и даването им на Украйна като трета военна помощ е политическо. Няма да го разясня. Така основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разяснява възможното предложение, което ще създадат депутатите от ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи в Народното събрание за оказването на следващата военна помощ на Украйна.

На повече въпроси за военната помощ за Украйна не бе отговорено.

Припомняме, че парламентарните групи на ПП/ДБ, ГЕРБ/СДС и Движение за права и свободи ще предложат страната ни да изпрати трета военна помощ, която да пристигна от запасите на Министерство на вътрешните работи със 100 бронирани бойни машини на Украйна. Това съобщи пред БиТиВи депутатът от ПП/ДБ Ивайло Мирчев.

По думите му украинците са потвърдили, че могат да вършат всичко с това, което получат. Тези бойни машини са отпаднали от приложимост и не са излизали от складовете на Министерство на вътрешните работи, посочи Мирчев, който чака България да получи американска помощ, с цел да може да засилим своята войска.

Относно митинга на полицейските чиновници за по-високи заплати, Петър Тодоров увери, че цялото професионално управление на Министерство на вътрешните работи стои и поддържа настояването за по-високи заплати на служителите на реда. Редно е да има нарастване на заплащането на служителите на реда, акцентира основният секретар на вътрешното ведомство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР