Решението за ареста е взето на една оргия. Царете мислеха,

...
Решението за ареста е взето на една оргия. Царете мислеха,
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с пици на кристали, уиски и бяло вино

Решението за ареста е взето на една оргия . Царете мислеха, че ще стоят в Министерския съвет до живот.

Това разяснява на водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка решението на съда на втора инстанция, че карцерът му е противозаконен и противоконстутиционен.

„ Само мога да благодаря на хората, които на две инстанции са взели това решение “, сподели той и добави, че „ когато се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват в действителност по какъв начин е осъществена тази грозна сцена “. По думите му те са знаели, че е нелегално и че това е произвол.

Борисов акцентира, че се е чувало по телефона по какъв начин споделят да му сложат белезници .

„ Това решение е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че правят противозаконни дейности и тъкмо тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да е едноличен стопанин в КПКОНПИ “, съобщи Борисов.

Той добави, че го тормози „ с какви хора си имаме работа “.

„ Оргия! Викали са горе служителите на реда да пишат, знаейки до дъно, че това е нелегално, че ще падне в съда, тъй като е нелегално “, уточни още той и добави, че самият факт, че след толкоз часа ровене, копане, разхвърляне на всичко, в това число и креватите на децата, и не са намерили нищо, е индикативен. По думите му в попълнения протокол за изземване написа, че не са разкрили нищо. „ Подписвам го, те споделят „ съжаляваме “, само че би трябвало да ви изведем. Така е разпоредено “, изясни водачът на ГЕРБ.

„ В обществените си изявления Петков споделя, че им била неприятна връзката, тоест - пиарът им слаб, и като наказване отива и арестува моя пиар, отново нелегално. Така ли се разправяш – за какво би трябвало да влачиш дамата пред децата и фамилията ѝ “, попита той.

Според Борисов българинът е доста нерешителен и това е повода след рухването на кабинета „ Петков “ в този момент хората да описват „ какво знамение е било в Министерски съвет – малини и боровинки, и шампанско, и доста уиски, заведения за хранене вътре за хранене “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР