Решението предотвратява неподходящо позициониране на рекламитеПлатформа за бранд безопасност използва

...
Решението предотвратява неподходящо позициониране на рекламитеПлатформа за бранд безопасност използва
Коментари Харесай

Лансират нова технология за защита на брандовете онлайн

Решението предотвратява неуместно позициониране на рекламите

Платформа за бранд сигурност употребява технология за обработка на естествени езици, която проучва уеб наличие в действително време

Нов механизъм, създаден от полска компания, пази марките и рекламодателите онлайн, като им оказва помощ да заобикалят позиционирането на рекламите си до неуместно наличие или в рискова онлайн среда.

За неуместно или рисково се смята наличие с крайни политически гледни точки, подправени вести, принуждение, произшествия или полово наличие, прецизират от разработчика RTB House – компания за ретаргетинг, основан на надълбоко учене. Допълнително би трябвало да се внимава с увеличаващите се хакерски практики, обири на идентичност и фишинг измамите онлайн.

Защитата на марките става още по-сложна, поради това, че целевата им публика варира необятно, а това изисква всеки бранд да води неповторима политика за сигурност. Ето за какво RTB House приспособява многослоевите си механизми за сигурност на марката, тъй че да се съгласуват с политиките на всеки бранд.

В основата на платформата за бранд сигурност е технологията за обработка на естествени езици, която проучва уеб наличие в действително време. Платформата може да преглежда десетки хиляди интернет публикации и уеб уеб сайтове всеки ден и в същото време да подсигурява сигурността на марката в действително време в огромна част от интернет пространството.
още по тематиката
Основната технология е профилният пласт на марката. Той предотвратява позиционирането на реклами до наличие, което въпреки и да не е обидно като цяло, може да има отрицателни последици от позиция на рекламодателските политики за бранд сигурност.

Този пласт включва три самостоятелни характерности: филтри по уеб страница категории, филтри за вести, съдържащи характерни основни думи, и черeн лист на RTB, който разрешава на марките да блокират рекламите си от проявление на съответно определени URL адреси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР