Решението по отношение на ваканциите и дали да се затворят

...
Решението по отношение на ваканциите и дали да се затворят
Коментари Харесай

Столична община ни пази от коронавируса с допълнителна мярка в автобусите

Решението във връзка с ваканциите и дали да се затворят детските градини градини се взема решение от РЗИ. Щом специалистите са решили детските градини да са отворени, то би трябвало да е по този начин. Това съобщи в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия зам.-кметът по превоза на София Кристиан Кръстев.

"Столичният спешен щаб се организира дружно с Националния спешен щаб. Имахме и предварителни ограничения против разпространяването на ковид – искахме да обезопасим градския превоз, детските градини и учебните заведения ", сподели още той.

"Имаме 50 метровлака и 500 рейса, които се почистват всекидневно. Освен това транспортните средства се дезинфекцират при прибирането им в депа. Мерките, които се подхващат са извънредно прецизни. Допълнително съм разпоредил водачите да отварят вратите на рейсовете, без пасажерите да се постанова да натискат бутона ", разкри Кръстев.

Зам.-кметът на София: Без суматоха - градският превоз се дезинфекцира

"Няма какво повече да се направи във връзка с градския превоз. Важно е хората да имат персонална хигиена ", добави по тематиката зам.-кметът по превоза на София.

"Пандемия в София няма – приказваме още за единични случаи, по тази причина и градският превоз е отворен ", разкри Кристиан Кръстев  Кристиан Кръстев Кристиан Кръстев е министър на превоза, осведомителните технологии и известията от 12 март до.



"Няма място за терзание, а суматохата не е добър консултант. Моля, в случай че хората се почувстват зле, дано се осведомят от уеб страницата на Министерството на здравеопазването. При признаци жителите да не отиват в болница, а да звънят първо на персоналния си доктор ", моли зам.-кметът по превоза на столицата.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР