Решението на властта да задължи хората дапредизвика множество негативни реакции

...
Решението на властта да задължи хората дапредизвика множество негативни реакции
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Ще запушат ли маските устите на младите хора?

Решението на властта да задължи хората дапредизвика голям брой отрицателни реакции в обществената мрежа Facebook.
Голяма част от хората, в това число и лекари, упрекват здравното министерство, че в действителност не преследва ограничение на пандемията, а напълно други цел.
Проследяваме най-интересните отзиви в обичайна ни графа
Ето ги и тях:
(писател)
МАЛКО Пожарна охрана МАЛКО
Сега министърът утвърждава....хаха смут, перверзна игра на народна власт, той " утвърждава " носенето на маски навън! Никой не пита хората, никой не пита народа, брутално подложен на обезличаване. А носенето на маски чак пък и навън е толкоз смислена и нужна мярка, едвам се оградиш с ограда от колове против комари! Това е единствено с цел да могат да се прокарат още по-брутални ограничения! И те ще бъдат признати покорно. Нали? Прегазен ли си към този момент, напълно...Народе?????
(PR експерт)
ХЕЛОУИН ЗАПОЧНА
Маските на улицата ще запушат устите на младежите, които си приказват уста-в-ухо в шумните питейни заведения и нощни заведения.
Маските на улицата ще попречат на ентусиастите да си крещят в лицата по време на жалките футболни срещи от родното състезание.
Маските на улицата ще закрият усмивките на постоянно щастливите диво празнуващи хора в ромските махали, чиито загради крият самите тях от нас - да не ни пречат.
 Д-р Вълков: Носенето на маски навън е неуместно Д-р Вълков: Носенето на маски навън е неуместно
" Намаляването на карантината от 14 на 10 дни след позитивен резултат за COVID-19 е вярна мярка. Тези ограничения даже пристигнаха със закъсн...
Маските на улицата ще скрият лицата на унищожените от работа при обидни хигиенични условия медицински сестри и санитари.
Маските на улицата ще запушат празните места за лекари в провинциалните лечебни заведения.
Колко здравни специалисти са нужни, с цел да решат да приложат единствената мярка, която по никакъв метод няма да промени хода на втората вълна на пандемията?
Всъщност един. Докторът на популистките науки, господин Говорещият с гръб, Началникът на джипката.
Хелоуин стартира по-рано.
 Маските навън стават наложителни от четвъртък Маските навън стават наложителни от четвъртък
Маските навън стават наложителни от четвъртък. Това съобщи министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов на брифинг. Те щ...
Тази година ще е по-страшен от различен път.
(лекар)
Няма да нося маска, на уста и нос от времето на заповедта, на министъра. Тази заповед не може да стигне до цялото население! с цел да се извърши. Ако тази заповед се издаде разгласявам гражданско непокорство за осъществяването й! Защото не желая да се разболея от респираторна бактериална пневмония! Който е с мен, ще ви уведомя къде и по кое време в петък ще покажа по какъв начин се прави! А Костадин Ангелов, ще го съдим за закононарушение срещу човечеството и обсъждаме по кодекса за професилнална нравственос на БЛС. Да не не помни, че първо доктор! Никакви маски, на никое място, освен навън! А учителите, дето ги е боязън... помнете че и лекарите са станали лекари, като са знаели до момента в който са ставали че има инф. заболявания! В обществото няма нищо ужасно, единствено страха, с който ви плашат! А Ус на БЛС... неповторими игноранти, по медицина!
(адвокат)
" Икономиката, глупако ". Ще вървим с маски, в случай че би трябвало и в банята, само че в случай че продължавате с това отношение към хората, упражняващи свободни специалности, през пролетта междинна класа няма да има в територията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР