Решението на Спортната комисия на щата Калифорния за лиценза на

...
Решението на Спортната комисия на щата Калифорния за лиценза на
Коментари Харесай

Решението за Кубрат Пулев няма да е ясно днес

Решението на Спортната комисия на щата Калифорния за лиценза на Кубрат Пулев няма да стане ясно през днешния ден (14 май). Това научи bTV. Заседанието на Комисията би трябвало да стартира в 20:00 ч. българско време, само че на него единствено ще бъдат изслушани показанията на засегнатите страни. След това осемте членове ще имат 6 работни седмици (48 дни), в които да се произнесат. Кубрат Пулев ще се изправи пред Спортната комисия на щата по две обвинявания.
Първото идва от репортерката Дженифър Равало, известна като Кралицата на голото суши. След мача на българина против Богдан Дину в Коста Меса, Калифорния, тя взе изявление от боксьора, което приключи с целувка. Дни по-късно Равало съобщи, че приема дейностите му за тормоз и нае известната адвокатка Глория Олред, с цел да пази правата.

В отговор от щаба на Пулев пуснаха видео, в което се вижда, че тя се забавлява в българска компания след мача и изявлението. Вторият проблем, в който е заместен Кобрата е обвиняването за непозволен удар, който е повлиял на крайния процес на мача. Съперникът му Богдан Дину пледира, че е бил ударен в тила в 7-ия рунд, преди да бъде нокаутиран.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР