Решението на служебния кабинет на президента Румен Радев за великденски

...
Решението на служебния кабинет на президента Румен Радев за великденски
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Решението за пенсиите е цинично

Решението на служебния кабинет на президента Румен Радев за великденски добавки единствено на част от пенсионерите е незаслужено, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка отпущането на 70 лв. на по-малко от половината пенсионери.
" Винаги, при всевъзможни рецесии и при държавни управления на разнообразни партии и обединения, всички възрастни хора са подпомагани да посрещнат светлите християнски празници. А през днешния ден, при тази инфлация, това беше още по-необходимо ", разяснява тя. Според Нинова оправданието, че няма признат бюджет за 2023 година, е цинично, защото точно служебното държавно управление не пожела да внесе подобен предходната година макар настояването на социалистите. 
Корнелия Нинова напомни, че в това време служебният кабинет усили броя на членовете на бордове и подвигна тавана на заплатите им. Сега те получават над 14 000 лв. на месец. 
" Кражбите от публични поръчки и контракти вървят с цялостна мощ. Хвалят се, че са преизпълнили приходната част на бюджета. Но правдивост и поддръжка за възрастните хора няма. И този път не са му отговорни партиите ", съобщи още водачът на Българска социалистическа партия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР