Решението на Слави Трифонов да оттегли номинацията на Николай Василев

...
Решението на Слави Трифонов да оттегли номинацията на Николай Василев
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Трагикомична е политическата ситуация в момента

„ Решението на Слави Трифонов да отдръпна номинацията на Николай Василев за министър председател беше добър ход на фона на това, което преди този момент водачът на Има Такъв Народ направи. Това, което той направи – евентуално от негова позиция, беше да поеме ясна отговорност, почтена позиция – спечелил съм изборите, предлагам държавно управление без сделки. Но за часове настъпи разнобой с по този начин наречените „ партии на митинга ”. Това заяви  социологът Първан Симеонов.

По думите му Трифонов явно е схванал действителните негативи от всичко това и протяга ръка за разговор с останалите партии на митинга.

„ Вниманието отново отиде в неверната посока. Големият проблем на това стремително предложение на кабинет, беше, че то пристигна без той да е договорил парламентарната поддръжка. Ключово е не кой ще бъде персонално в кабинета, а парламентарното болшинство. Всички се концентрираха върху това за какво Николай Василев. Не е казусът в това, кой ще е министър председателят, а в това, по какъв начин Слави Трифонов взема решенията ”, уточни политологът доцент Стойчо Стойчев по Нова телевизия.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР