Решението на Шнайдер Електрик осигурява редица предимстваЗаводът на Либхер в

...
Решението на Шнайдер Електрик осигурява редица предимстваЗаводът на Либхер в
Коментари Харесай

Либхер внеди иновативна система за енергиен мениджмънт

Решението на Шнайдер Електрик обезпечава редица преимущества

Заводът на Либхер в Пловдив се снабди с изцяло решение за енергиен мениджмънт (източник: Шнайдер Електрик)

Разширения т цех на Либхер край Пловдив – енергоемко дружество с 88 900 кв. м. застроена повърхност и 1 800 чиновници – внедр и изцяло решение за ръководство на електрозахранването. Системата EcoStruxure Power Monitoring Expert e решение за енергиен мониторинг и ръководство на Шнайдер Електрик .

Иновативната система обезпечава непрекъсваемост на електрозахранването, което е от особена значимост за индустриалните процеси и естествената работа на всички машини и уреди в завода. Гарантирано е и наложителното за индустриално оборудване от подобен мащаб високо качество на електрическата енергия в сходство с всички настоящи регулации в България и Европейски Съюз.
още по тематиката
Внедряването на цялостна новаторска система в огромни индустриални обекти обезпечава редица преимущества. Производителите в сектора подават информация за до 30% повишение на енергийната успеваемост според от съответните параметри на предприятието.

Базово, само че доста значимо предимство на такава система е гарантирането на високо качество и непрекъсваемост на електрозахранването, с непрекъснато следене на положението и данни за потреблението. Възможен е и отдалечен надзор през мобилно приложение, както и добиване и разбор на данни за процесите в действително време.

Стремежът на Шнайдер е да поддържа отворени протоколи и съгласуемост с съоръжение и на други производители. Платформата EcoStruxure ясно дефинира стъпките и процедурите на всеки стадий, като демонстрира вести при положение на открити проблеми в обещано звено и дава рекомендации за оптимизация на ръководството на електрическата енергия.

Заводът на Либхер е дружество, в което такава IoT платформа усилва времето за употреба на апаратурата и покачва сигурността и оперативната успеваемост. Софтуерът усъвършенства вътрешните процеси посредством непрекъснато следене на качеството и потреблението и дава опция за деен надзор.

EcoStruxure действа на три равнища – първото равнище са обособените устройства, второто са по-сложните системи, връзката и ръководството, а третото са облачно-базираните решения, които разрешават да се събират и проучват данни, с цел да се взимат решения за бизнеса и да се предвижда вярно цикълът на употреба и поддръжка.

Благодарение на EcoStruxure oтпадат доста от разноските за закупуване на спомагателни съставни елементи, които да улесняват работата на завода, като основават връзки сред обособените машини и устройства. Достъпът до аварийни елементи и поддръжка също е доста банален.

Непрекъснатите данни за положението и качеството на електрическата енергия в завода дават повече време за реакция при проблем и опция да се приложат по-адекватни ограничения за повишение на енергийната успеваемост, подчертаха от Шнайдер.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР