Решението на селекционера на Германия Йоахим Льов да прекрати международната

...
Решението на селекционера на Германия Йоахим Льов да прекрати международната
Коментари Харесай

,,Ядосан“ Мюлер постави под въпрос решението на Льов

Решението на селекционера на Германия Йоахим Льов да приключи интернационалната кариера на Томас Мюлер „ ядоса “ нападателят на Байерн Мюнхен.

Льов съобщи във вторник, че 29-годишният футболист и съотборниците му в баварския гранд, Матс Хумелс и Жером Боатенг, и двамата на по 30, към този момент не попадат измежду бъдещите проекти на Бундестима след разочароващото отпадане в груповата фаза на Световното състезание в Русия през миналото лято. Триото бе част от състава, спечелил Мондиала през 2014 и Мюлер показа, че неочакваното решение на треньора е оставило горчив усет у него.

,,Колкото повече си мисля за това, толкоз повече методът, по който стана, ме ядосва “, съобщи Мюлер във видео в Инстаграм. „ Решението не треньора ме обърка. Един ментор би трябвало да вземе спортни решения, нямам проблем с това. Но характерът на решението му ме кара да недоумявам. Матс, Жером и аз към момента може да играем на най-високо равнище. Освен това, прессъобщенията на Германския футболен съюз и неговия президент Райнхард Гриндел, които бяха авансово готови, по мое непретенциозно мнение бяха с неприятен усет и липса на деликатност “, добави нападателят на Байерн.

Президентът на мюнхенци Карл Хайнц Румениге сложи под въпрос пък момента, в който бе оповестена информацията, в общо изказване дружно със спортния шеф на клуба Хасан Салихамиджич.,,Последният интернационален дуел на Германия бе изигран на 19 ноември “, сподели Румениге.,,Ние сме разочаровани, че играчите и почитателите са били осведомени за решението след към 3 месеца и половина, преди значими дуели за Байерн. Ние бяхме сюрпризирани, че това се случи като част от неоповестена аудиенция на Льов и спортния шеф Оливер Бирхоф “, приключи президентът.

Действащият първенец Байерн, който е втори в Бундеслигата зад водача Борусия Дортмунд по голова разлика, приема вкъщи Волфсбург в събота, преди да се изправи против Ливърпул в реванш от техния осминафинален конфликт в Шампионската лига четири дни по-късно. Германия, от своя страна, ще изиграе първият си формален интернационален дуел против Сърбия във Волфсбург на 20 март. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР