Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си тръгне

...
Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си тръгне
Коментари Харесай

Скандал заради джипа на Боби Михайлов на пистата на “Васил Левски”

Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си тръгне тайно от стадион “Васил Левски ” след загубата от Косово с 2:3 в евроквалификациите разпали скандал.
 Йордан Лечков обиден след загубата от Косово, Боби Михайлов резервира безмълвие
Припомняме, че някогашният вратар избегна срещата с ядосани почитатели и медиите, като беше качен напряко от пистата на стадиона в първокласен джип.

Той бе съпроводен до колата персонално от шефа на стадиона, демонстрираха фрагменти на bTV. Проблемът в тази ситуация е, че тежката тонове кола се е движила по лекоатлетическата писта и е рискувала да я повреди. Достъпът до нея е стеснен, като се влиза единствено с пропуск, издават от федерацията по лека атлетика.

Майката на сребърната медалистка в скока на височина от Рио 2018 Мирела Демирева Валя е възмутена от държанието на Михайлов.

“Нямам думи. Федерацията дава луди пари, с цел да кърпи пистата и да можем да упражняваме. Ако стъпим на тревата ни вършат на луди. А той минава с джипа и пистата става на нищо.

Толкова ли не може да извърви 100 метра ”, разяснява треньорката на младите ни спринтьори.

Министър Красен Кралев също взе отношение по случая. Според него постъпката на Михайлов не е редна, въпреки да няма експлицитна възбрана. По принцип по пистата могат да се движат коли за спешна помощ и пожарни коли в осъществяване на служебните си отговорности.

Стадион “Васил Левски ” се употребява от футболния съюз против наем, а притежател е страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР