Решението на Москва дали да продължи участието си в Международната

...
Решението на Москва дали да продължи участието си в Международната
Коментари Харесай

Роскосмос: Участието на Москва в МКС ще зависи от ситуацията в Русия и около нея

Решението на Москва дали да продължи присъединяване си в Международната галактическа станция (МКС) ще зависи от ситуацията в Русия и прилежащите страни. Това декларира в изявление за ТАСС генералният шеф на съветската галактическа организация (Роскосмос) Дмитрий Рогозин.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4755
" Засега ние не бързаме да разгласяваме нашата позиция и продължаваме работата в открития от държавно управление период до 2024 година Решението за ориста на МКС значително ще зависи от обстановката, която ще се образува в нашата страна и към нея ", споделя той. По думите му Русия ще предизвести една година авансово задграничните сътрудници по плана МКС, ако реши да излезе от него.

По-рано през тази година шефът на Роскосмос заяви, че е пратил писма до НАСА, Европейската и Канадската галактическа организация с гледище Западът да анулира глобите против ЦНИИмаш и Ракетно-космическия център " Прогрес ". Получените отговори на предлагането за бъдещето на станцията се били пратени на президента и държавното управление на Руската федерация, напомни ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР