Решението на Меган Маркъл и принц Хари да се откажат

...
Решението на Меган Маркъл и принц Хари да се откажат
Коментари Харесай

Принц Уилям е все по-близо до трона след оттеглянето на Хари

Решението на Меган Маркъл и принц Хари да се откажат от отговорностите си като висши членове на кралската фамилия от дълго време се появи като дефинитивно. Докато те градят семейство в Съединени американски щати, по-големият брат на Хари - Уилям, се издига от ден на ден в йерархията на монархията, написа Епицентър.

Кралица Елизабет II даде нова купа на принц Уилям. Той към този момент е Лорд Върховен комисар към Общото заседание на Църквата на Шотландия (Lord High Commissioner to the General Assembly of the Church of Scotland).

Всъщност Уилям получи почетната купа още предходната година, само че поради ковид церемонията бе анулирана. Сега званието му ще стане публично, а тази година принцът за пръв път ще влезе в новата си роля.

Уилям ще съставлява Нейно Величество, като ще работи интензивно за поддържане на връзката сред страната и църквата. По време на Общото заседание, Уилям ще обитава в двореца Холиурд, Шотландия, когато ще получи новата си купа и задължения, идващи с нея.

Кейт и Уилям поеха доста повече задължения, още откакто Меган и Хари напуснаха острова. Двамата не престават да препълват графика си, служейки правдиво на короната. Кралските специалисти настояват, че Уилям от ден на ден се приближава до трона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР