Решението на Кремъл да прехвърли част от руския ядрен арсенал

...
Решението на Кремъл да прехвърли част от руския ядрен арсенал
Коментари Харесай

Полша: Руските ядрени оръжия в Беларус увеличават нестабилността

Решението на Кремъл да трансферира част от съветския нуклеарен боеприпас в Беларус ускорява районната неустойчивост, съобщи полски държавен представител, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на агенция ПАП. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11257
Марчин Пшидач, който е държавен секретар и началник на Бюрото за интернационална политика в кабинета на президента, съобщи пред ПАП, че разузнаването на Съединени американски щати е удостоверило, че " няма подозрение ", че Русия е разположила нуклеарни оръжия в Беларус. Пшидач съобщи, че този ход е послужил за поддържане на дезинформационната акция на Москва. 

„ Решението на руснаците да разположат нуклеарни оръжия в Беларус води до повишаване на неустойчивостта на опасността “, сподели Пшидач. „ Това по никакъв метод не е деяние, произлизащо от някаква нужда. Това е предпочитание за ескалация и предизвикателство на в допълнение напрежение. Именно по този метод би трябвало да се преглеждат дейностите на Русия “, добави той. 

Министърът сподели още, че Полша е член на НАТО и е предпазена от „ отбранителния чадър “ на Алианса против всяка опасност. „ Можем да спим умерено “, сподели той. „ Това, което се случва на територията на Беларус, би трябвало да бъде оценено и политиката на защита и въздържане да продължи “, зави Пшидач. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР