Решението на Канада да узакони консумацията на марихуана за развлекателни

...
Решението на Канада да узакони консумацията на марихуана за развлекателни
Коментари Харесай

Съветът за контрол на наркотиците осъди решението на Канада да узакони марихуаната за развлекателно ползване

Решението на Канада да узакони потреблението на марихуана за развлекателни цели вреди на световните старания за надзор на опиатите и опазването на младежите от тях, съобщи органът на Организация на обединените нации за надзор на опиатите, представен от ДПА.

"Правителството на Канада способства за отслабването на интернационалната нормативна рамка за надзор на опиатите и подкопава опиращия се на правила интернационален ред ", се споделя в изказване на Международния съвет за надзор на опиатите със седалище във Виена.

Съветът "е надълбоко смутен за въздействието на това политическо решение върху здравето и благосъстоянието на канадците, изключително младежите ", се споделя още в изказването.

В Италия пък бе основан нов канабисен артикул, който бе кръстен на канадския министър председател Джъстин Трюдо.

"Наречен е "Трюдо " в чест на най-хубавия министър председател, който всяка страна би си поискала, изключително нашата ", съобщи италианската компания "Изи джойнт ".

В Италия се продават артикули с ниско наличие на канабис, които имат напълно слаб халюциногенен резултат. По закон те може да се купуват за "колекционерски цели ", само че не и да се пушат. Много хора обаче заобикалят тази възбрана, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР