Решението на България и Унгария да не пращат военна помощ

...
Решението на България и Унгария да не пращат военна помощ
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Европейци за пръв път ни наричат предатели

Решението на България и Унгария да не пращат военна помощ на Украйна е еднакво на изменничество. Това разгласи през днешния ден Артис Пабрикс, министър на защитата на Латвия в един от редките случаи, в които друга държава-членка на Европейски Съюз подлага на критика единствените две страни в Съюза, които които не оказаха поддръжка с оръжие на нападната страна.

Западът е неприятен, Западът ескалира, Западът деградира. Речта на съветският диктатор във Валдайския клуб в Москва не изненада с ново наличие. Западът подлага Русия и на " нуклеарен шантаж ", разгласи Путин, само че съобщи с убеденост, че цивилизованият свят ще стартира " пълноправен разговор " с изолираната и глобена съветска страна.

В България един от пригласящите на Путин - президентът Румен Радев - може би се меси в сделките за комисии в Народното събрание. Така настояват от " Продължаваме промяната ", чийто някогашен състезателен минстър Радостин Василев не стана ръководител на отрасловата спортна комисия.

А други бранители на Кремъл - Българска социалистическа партия, до неотдавна в коалиция с Политическа партия и " Демократична България ", за следващ път в новия парламент гласоподаваха с ГЕРБ и Движение за права и свободи - този път за състава на земеделската комисия. И отхвърлиха различен претендент на " Продължаваме промяната ".

Поредният служител на реда, участник в пътен случай, към този момент е с обвиняване - за това, че не е оказал помощ на дете, потърпевшо на пътя. Очевидци настояват, че служителят на реда го е блъснал и е избягал от мястото на случая, само че видно прокуратурата не намира доказателства за това.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР