Решението може да бъде обжалвано във федералната арбитражна комисия на

...
Решението може да бъде обжалвано във федералната арбитражна комисия на
Коментари Харесай

Възмутително! Шрьодер остава член на партията на Шолц, въпреки поста си в руския ”Роснефт”

Решението може да бъде обжалвано във федералната арбитражна комисия на партията, към която принадлежи и актуалният канцлер Олаф Шолц, само че съгласно партийни източници този път не се счита за доста обещаващ.

Имаше няколко оферти за изключването на Шрьодер, който беше лишен от правото на обществено финансиран офис през май, на фона на възходящо безпокойствие от отхвърли му да се дистанцира от съветския президент Владимир Путин след нашествието на Русия в Украйна.

Докато беше канцлер от 1998 до 2005 година, Шрьодер построи връзка с Путин, която помрачи огромна част от кариерата му. Припомняме, че Шрьодер бе в надзорния съвет на съветския енергиен колос " Роснефт ". Имаше и номинация за поста в надзорния съвет на различен съветски енергиен колос – " Газпром ".

Той пътува до Москва в края на юли за среща с Путин, след която сподели, че Русия желае разрешаване на войната в Украйна посредством договаряния.

Украинският президент Володимир Зеленски дефинира държанието на Шрьодер като " възмутително ".

 

Припомняме, че Шрьодер бе в надзорния съвет на съветския енергиен колос " Роснефт ". Имаше и номинация за поста в надзорния съвет на различен съветски енергиен колос – " Газпром ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР