Решението как да кръстим децата си определено е едно от

...
Решението как да кръстим децата си определено е едно от
Коментари Харесай

Жените с тези имена привличат нещастието

Решението по какъв начин да кръстим децата си несъмнено е едно от най-сериозните неща, които в миналото вършим в живота си.

Името носи мощна сила и е в положение да повлияе на живота на притежателя си. То може да донесе както благополучие, благосъстояние, шанс, по този начин и тъкмо противоположното - злощастие и неуспех.

Вижте кои имена е по-добре да избягвате, с цел да не страда рожбата ви цялостен живот:

Олга

Жените, които носят името Олга, са в непрестанен спор с близките и рядко намират благополучие в персоналния си живот. В брака Олга или заема лидерска позиция и потиска мъжа си по всякакъв метод, или живее с тиранин и диктатор.

Често близките не могат да намерят общ език с нея, тъй като постоянно приказва непосредствено. Тъй като малко на брой желаят да чуят истината, пробват да лимитират до най-малко контактите си с нея.

Олга е доста лоялна към фамилията си и в случай че някой реши да заплаши децата ѝ, мигновено ще се трансформира в най-големия ѝ зложелател.

Ина

Дамите на име Ина са надарени с необикновено комплициран темперамент, който непрестанно ги тласка към спорове. От дребни им е доста мъчно да намерят общ език с връстниците си. Те имат лично мнение по всеки въпрос и в никакъв случай не признават, че са позволили неточност.

Те постоянно основават проблеми от нищото и се сърдят за дреболии.

В персоналния им живот всичко е двусмислено: те се омъжват по няколко пъти и се развеждат точно поради скандалния си темперамент.

Татяна

Татяна има доста сложна орис. По предписание тя е сполучлива в работата и елементарно се изкачва по кариерната стълбица, само че в това време е безусловно нещастна в персоналния си живот.

Тя има мощен темперамент, който ѝ дава опция да се конкурира с мъжете, само че за фамилния живот не ѝ доближава деликатност. Между другото, доста постоянно тя не основава семейство точно тъй като работата лишава цялото ѝ свободно време.

Дария

През целия си живот Дария се демонстрира като прекомерно прочувствен и неустойчив човек, чието въодушевление може да се трансформира ужасно бързо. Тя мъчно завързва другарства и постоянно наскърбява най-близките си.

Дария в никакъв случай не прави взаимни отстъпки и постоянно тъкмо тя взема решение да постави завършек на връзката си, единствено тъй като не желае да отстъпи. Самата тя обаче не вижда упоритостта си, която в множеството случаи граничи с нелепост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР