Решението е на плевенския административен съд. Там тръгна дело по

...
Решението е на плевенския административен съд. Там тръгна дело по
Коментари Харесай

​В Плевен отново ще броят бюлетините в 60 секции

Решението е на плевенския административен съд. Там потегли дело по четири тъжби от участници в изборите, които оспорват резултатите от преференциалния избор и регистрираните недействителни бюлетини, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Над 6700 са невалидните бюлетини за съветници. Няма обаче растеж на грешките при протоколите на секционните комисии, споделя ръководителят на ОИК-Плевен Ярослав Димитров.

Ярослав Димитров, ръководител на ОИК-Плевен: Толкова доста невалидни бюлетини не е имало, най-много считаме и преценяме, че това е разследване на огромното комплициране очевидно, което е настъпило измежду гласоподавателите по отношение на маркирането на номера на съответния политически индивид и на номера на преференцията, която, както знаете, беше, по този начин, видоизменена, като номерът към този момент е трицифрено число. Има доста огромно количество бюлетини, които са единствено с отбелязване номера на преференцията, не и номера на партията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР