Решението да не се изпрати военна помощ е разочароващо. Правителството

...
Решението да не се изпрати военна помощ е разочароващо. Правителството
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Правителството ни е нерешително срещу руската агресия в Украйна

" Решението да не се изпрати военна помощ е разочароващо. Правителството не би трябвало да губи доверието с колебливост. Трябва да работят със храброст и да вървят единствено напред. Русия е задействала цялата си агентура в България, с цел да окаже опозиция на политиката у нас ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS някогашният външен министър Надежда Нейнски.

По думите ѝ всеки опит за глезене ще бъде за сметка на престижа, националната ни сигурност и стабилността на кабинета. Тя разясни и гласуваният в Съединени американски щати закон lend-lease. " Това значи, че административните процедури при даване на военна техника се улесняват. Те дават чартърен бойна техника на Украйна ", уточни тя.

Според нея известието за сделка за полутечен газ от Съединени американски щати е добра вест. " Посещението на Петков е разследване от рамката за партньорство, подписана през 2016 година Превъоръжаването, енергетиката, стопанската система и търговията, както и върховенството на закона са измежду неговите точки. Обвиненията, че се обслужват непознати ползи, са несъстоятелни. Визитата е доста навременна ", показа Нейнски. И добави, че при визитата на италианския Марио Драги той се е срещнал с Байдън поради това, че Италия е част от Г-7 и един от огромните сътрудници на Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР