Решението беше единодушно – да продължим позицията и да заявим

...
Решението беше единодушно – да продължим позицията и да заявим
Коментари Харесай

Стою Стоев от ПП-ДБ: Ще предложим правителство на малцинството без министри на ГЕРБ

Решението беше единомислещо – да продължим позицията и да заявим ясно, че няма по какъв начин ГЕРБ да получат нашата поддръжка за първия мандат. Това съобщи Стою Стоев от „ Продължаваме промяната”-„ Демократична България” в ефира на Българска национална телевизия.

„ Ще предложим държавно управление на малцинството, дружно и с показаната стратегия, без министри на ГЕРБ. Има огромен късмет подобен кабинет да успее”, убеден е той.

„ Вижда се, че въпреки и сякаш самостоятелни хора от разнообразни пластове в страната, след политическа поръчка, на идващия ден незабавно се засилват. Концепцията на нашия проектокабинет няма да се промени”, добави той.

Той счита, че до поддръжка за втория мандат ще се стигне, „ защото визията ни се споделя, най-малко на думи, и от други обединения в НС”.

„ Ние дойдохме във властта с концепцията да приключим правосъдната промяна. Както виждате, на най-високите постове в правосъдната власт се удостоверява за огромна политическа взаимозависимост. Това с естествени законопроекти няма по какъв начин да се реши, измененията са на конституционно ниво”,обясни Стоев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР