Решение за ареста ми е взето на една оргия, с

...
Решение за ареста ми е взето на една оргия, с
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на една оргия с бяло вино, пици с кристали. И заря поръчали

Решение за ареста ми е взето на една оргия, с бяло вино, пици с кристали (и заря поръчали) - с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изключителна конференция в централата на партията, помолен да разяснява окончателното решение на съда, че карцерът му на 17 март т.г. е противозаконен.

" Медиапул " и " Капитал ", доста ги почитам и ще ги изтъквам: " Решението е произнесено от съдийски състав, за който не може да има никакви подозрения за тяхната самостоятелност "... Само мога да благодаря на хората, които на двете инстанции са взели това решение, сподели Борисов.

 

Заповедта за ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е противозаконна, разгласи дефинитивно Административният съд в София. Съдебният състав остави в действие решението на Софийския областен съд от април, който анулира като незаконосъобразна заповедта за задържането на някогашния министър председател.

На 17 март Бойко Борисов, Владислав Горанов и медийният консултант на ГЕРБ Севделина Арнаудова бяха арестувани в ареста, а на идващия ден бяха освободени, без да им бъде повдигнато обвиняване. Те бяха отведени от полицията във връзка формирано произвеждане за изнудване, обвързвано с предприемача Васил Божков. Тримата апелират пред съда заповедите си за задържане.
Заповедта за задържане " не покрива стандарта за правда и за непроизволност като основополагащи общи правила при ограничение на правото на независимост и сигурност ", се споделя в решението на съда.

 

" Сега, като се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват по какъв начин е осъществена тази грозна сцена. Те са знаели, че е противозаконна, че е произвол. Това решение е взето на една оргия, с бяло вино, пици с кристали (и заря поръчали) - с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности. И тъкмо тези хора, които са очевидно корумпирани, са се заели да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да ръководи КПКОНПИ. Оргия! Викани са горе служителите на реда да пишат, знаейки, че това е нелегално... ", разяснява Борисов.

" Разхвърляха всичко, на децата креватите. И попълвахме протокол за изземване, в който пишеше: " Не открихме нищо ". И самите служители на реда ми се извиниха: " Извинявайте, би трябвало да ви отведем ". И аз чух по какъв начин подредиха по " плочката " (телефона, бел. ред.): " Да му сложат белезници ". А Кирил Петков споделя, че му бил неприятен пиарът и като наказване арестува моя пиар. Така ли се прави, бе? Що би трябвало да влачиш дамата пред децата и фамилията?! Разказаха ми всичко. Българинът е доста нерешителен ", съобщи яростно още Борисов.

" Като паднат - описаха какво знамение е било в Министерски съвет - пици с кристали, бяло вино и доста уиски. " Царете " са си мислили, че ще стоят там доживот. Ама кажете ми по какъв начин да отида да си осъждам страната?! ", попита водачът на ГЕРБ.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР