Решение на проблемите на децата с увреждания, чиито майки протестират,

...
Решение на проблемите на децата с увреждания, чиито майки протестират,
Коментари Харесай

Борисов: Да ми се маха от главата Бисер с проблема му

Решение на проблемите на децата с увреждания, чиито майки стачкуват, ще има следващата година. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в Брюксел пред NOVA.

„ Чакам да ми дадат, за които стачкуват майките с деца, решение, с цел да стане ясна сметката. И тогава ще кажа: отсам ще вземем толкоз, няма да дадем отсам. Догодина ще го създадем за тези хора. Нека да стане подготвена сметката. Те още се карат кой на кого и как”, сподели министър председателят.

Майките на деца с увреждания сложиха претенции на премиера

Майка на дете с увреждания: Нямаме какво да губим

Социалното министерство още не знае какъв брой пари ще са нужни за персонална помощ

Той уточни, че с проблема за заети както министърът на труда и обществената политика Бисер Петков, по този начин и вицепремиерът.

„ Обещал ми е и министърът и Валери Симеонов работи по тематиката, в най-кратък период да го има. Защо би трябвало непрестанно, всеки ден да издевателстват над мен. Ще го направя, заречен съм, очаквам да видя сметката”, уточни Борисов.

Премиерът акцентира, че не е обиждал протестиращите с думите: „ да ми се махат от главата”. Имал е в поради казуса и отрасловия министър, чиято оставка първо беше призната и по-късно върната.

„ Издевателстват политиците, не майките. Не съм казвал, да ми се махат от главата. Казах: връщам го Бисер - министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се маха от главата Бисер с казуса му. Не да обидя майките. Не е честно”, сподели министър председателят Борисов.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР