Решение на правителството е да се харчи бюджетният излишък и

...
Решение на правителството е да се харчи бюджетният излишък и
Коментари Харесай

Караянчева: Бюджетният излишък се харчи за реални обекти

Решение на държавното управление е да се харчи бюджетният остатък и мисля, че средствата се харчат за действителни обекти и за неща, които да се свършат. Това разгласи пред публицисти в Пловдив ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„ Виждате, че през днешния ден се открива един от секторите на Автомагистрала „ Струма”. Там, където има път, има и живот”, добави Караянчева. Според нея когато има положителни пътища и автомагистрала, има и доста вложители, които се интересуват от съответния район.

„ По този метод ще създадем допустимо България да стане една привлекателна дестинация за инвеститорите”, означи ръководителят на Народното събрание. По думите ѝ е видно, че безработицата у нас понижава, икономическият растеж се усилва и това ще усъвършенства живота на българските жители.

Цвета Караянчева сподели още, че на драго сърце ще участва на откриващото събитие на самодейността Пловдив – Европейска столица на културата, което ще се организира на 12 януари 2019 година.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи огромната премия в категорията „ Археолог на годината “ на публична гала по оповестяване на Годишните награди „ Чудесата на България “ в Малката базилика в Пловдив. Наградата получи Бони Петрунова за златното богатство, намерено на нос Калиакра. В церемонията участваха народни представители и представители на изпълнителната и локалната власт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР