Решение да прескочат ограда, за да извадят част от кола,

...
Решение да прескочат ограда, за да извадят част от кола,
Коментари Харесай

Влак уби 19-годишни приятели, докато изваждаха част от кола от катастрофа, казват ченгета от Орегон

Решение да прескочат ограда, с цел да извадят част от кола, хвърлена върху железопътните релси след злополука, коства живота на двама млади мъже, Съобщава полицията в Орегон.

Калеб Банзър, 19, от Боринг, и Брайдън Фиър, 19, от Хилсбъро, починаха в събота, 4 ноември, откакто бяха блъснати от лек трен MAX по междущатска автомагистрала 84 в Хилсбъро, сподели полицията в Портланд в известие за вести.

Двамата мъже са взели участие в независима злополука на автомагистралата, сподели полицията.

След това те се изкачиха на преграда в неразрешения Tri-County Метрополитен транспортен окръг на Орегон, с цел да извади част от кола, когато трен ги блъсна и умъртви, сподели полицията.

Служителите реагираха на съдбовната злополука в 21:39, сподели полицията. Разследването затвори част от автомагистралата и наруши разписанията на леките влакове.

„ Много сложна обстановка за доста хора. Много контузия, доста образно от това, което ми споделиха, доста предизвикателна сцена за справяне “, сподели краткотрайният шеф на полицията Боб Дей пред KATU.

Джоди Голстън, лелята на Fear, сподели пред KPTV за двамата млади мъже бяха най-хубави другари, които неотдавна се бяха свързали още веднъж.

„ Буквално бяха неразделни и живееха най-хубавия си живот на 19 “, сподели Голстън. Страхът неотдавна беше купил своята „ кола-мечта “, до момента в който работеше като търговец на коли, сподели тя.

Хилсбъро е на 20 благи западно от центъра на Портланд.

Жена пълзи през прозореца на McDonald's drive-thru настоявайки за заповед на DoorDash, ченгетата от Орегон споделят

Семейно куче атакува и убива „ любящо “ младо момче на Хелоуин, полицията във Вашингтон споделя

Шофьор, прострелян в борба на пътя, избавен, когато портфейлът стопира патрона, Полицаите от Колорадо споделят

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР