Решение да бъде погребано тялото на Владимир Ленин ще бъде

...
Решение да бъде погребано тялото на Владимир Ленин ще бъде
Коментари Харесай

Поклонская каза кога ще бъде погребано тялото на Ленин

Решение да бъде заровено тялото на Владимир Ленин ще бъде признато, само че това ще се случи единствено, когато хората са подготвени за такова развиване, съобщи в четвъртък депутатът от " Единна Русия " Наталия Поклонская.

" Мисля, че, преди всичко, би трябвало да се види мнението на обществото. Дали хората са подготвени или не са подготвени? Трябва да разгледаме отношението на хората. Аз съм сигурна, че (руският президент) Владимир Владимирович (Путин) има информация подготвени ли са хората са за нея, или не са подготвени и когато нещо бъде направено, то ще е, когато хората са подготвени ", - сподели Поклонская по време на представянето на книгата си " Отдаденост религия и към Отечеството ", отговоряйки на въпроса за какво Путин към момента не е взел решение за мумията на Ленин.

Въпросът за погребението на създателя на руската страна е обсъждан в съветското общество в продължение на доста години. Пореден подтик на полемиката имаше през 2017 година - стогодишнината от октомврийската гражданска война.
В края на април бе импортиран законопроект за погребението на тялото на Ленин. По-късно обаче Обединена Русия отдръпна подписите си. В същото време, повече от 60% от руснаците, считат, че е редно да се погребе тялото на Ленин, а половината от тях имат вяра, че това би трябвало да стане незабавно. Другата половина предлага да се изчака известно време.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР