Решават, че им харесва в чужбина и казват - оставаме

...
Решават, че им харесва в чужбина и казват - оставаме
Коментари Харесай

Безочието На Иванчева Няма Граници! Вижте Как Охолно Си Е Живяла Наглата Кметица!

" Решават, че им харесва в чужбина и споделят - оставаме тук за още няколко дни. Точно по този начин са отсрочили и предаването на подкупа ", сподели Георгиев. Той разяснява и това дали съдията по делото против задържаната кметица би трябвало да си направи отказ, тъй като се е изказвал ласкаво към него и надлежно съгласно някои има спор на ползи, написа Блиц.

" И аз мога да кажа за съдията доста ласкави неща. Няма по какъв начин да има отказ. Ние нямаме никакви пълномощия по осъществяване на дейности по следствието. Тези неща се правят само и единствено от прокуратурата ", сподели Георгиев. Той се закани, че всички нечисти практики ще приключат:

" Слагам си моето име зад тази комисия и всичко към този момент е " дотук ", просто край ", отсече шефът на антикорупционния орган. Той не пожела да разяснява дали има закани против него. " Крайно време е в тази страна нещо да се случи действително. Писна ми от разбори и заседания. Ето, това беше един случай, който започваме ", приключи Георгиев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР