Решаването на проблема с доставките на природен газ е в

...
Решаването на проблема с доставките на природен газ е в
Коментари Харесай

Президентът: Доставките на газ трябва да са на възможно най-ниска цена


Решаването на казуса с доставките на природен газ е в полето на изпълнителната власт, те би трябвало по този начин да го решат по този начин, че цената за българският консуматор, за българската промишленост да бъде допустимо най-ниска, разяснява президентът Румен Радев при визитата си в Испания.

По думите му първо би трябвало да се потърси от къде да получим газ, тъй като това е огромно предизвикателство. Второ да го решим и нормативно, тъй като от тук нататък ние би трябвало да мислим по какъв начин и от кое място, с какви приходи това ще стане и за напред, уточни президентът.

„ Всъщност най-важното за нас е каква ще е цената, тъй че когато българското държавно управление вземи поради всички тези фактори, да сложи цената преди всичко ", сподели още Румен Радев.

Според него е цинично да се каже в енергийно най-бедната страна в Европейски Съюз, че ще се откри различен метод за доставка, само че ще плащаме по-скъпо. Тези, които вземат решенията и могат да заплащат по-скъпо, би трябвало да помислят за тези, които не могат да си разрешат да заплащат по-скъпо, сподели Румен Радев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР