Решаването на кризите изисква решителни действия и приветствам отговорните действия

...
Решаването на кризите изисква решителни действия и приветствам отговорните действия
Коментари Харесай

Радев: Някои губят нерви, че им се отнема възможността да печелят от криза, предизвикана от тях

Решаването на рецесиите изисква решителни дейности и поздравявам виновните дейности на държавното управление за доставките на газ, съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

„ Определени кръгове нагнетяват неистини и напрежения против служебния кабинет още от първия му ден, още преди да е оповестил някакви дейности. Определени лобисти губят нервите си от това, че ще им се отнеме опцията да печелят от рецесия, която те сами провокираха “, съобщи той.

„ Домакинствата и бизнеса желаят евтини и надеждни доставки. Това е задача, която служебното държавно управление ще взема решение ”, изясни Радев.

По тематиката с интерконектор с Гърция той разяснява, че думите са били повече от работата. Радев уточни, че кабинета „ Петков “ самоуверено е оповестил, че на 30 август ще се изкара акт 15 и акт 16, само че се оказва, че има доста несвършена работа и забележки.

Радев разяснява и връзките сред „ Позитано “ 20 и „ Дондуков “ 2.

 „ Аз мисля, че разривът, който се разяснява, не е сред мен и социалистите. Има раздор сред управлението на партията и левите хора “, уточни президента.

Що се отнася до рокадите, които служебния кабинет прави в последните дни той уточни, че политическа чистка е имало по времето на четворната коалиция.

„ Нима не би трябвало да се сменят министри? Ако приказваме за политически назначения, обърнете се обратно изключително в някои министерства в ръководството на тази четворна коалиция и тогава ще разберете какво значи политическа чистка “, приключи Радев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР