Репутацията, която Гордън Рамзи си е изградил през годините, е

...
Репутацията, която Гордън Рамзи си е изградил през годините, е
Коментари Харесай

Коя е най-голямата обида в кухнята според Гордън Рамзи

Репутацията, която Гордън Рамзи си е построил през годините, е на непоколебим, само че обективен наставник. Понякога прекалява с обидите, само че в това пък се крие и чарът му.

 Защо съдят Гордън Рамзи
Защо съдят Гордън Рамзи

Ресторант в Ню Орлиънс с обвинявания към готвача

В изявление за Entertainment Weekly прословутият готвач споделя и каква съгласно него е най-голямата засегнатост в кухнята. Изненадващото в тази ситуация е, че не става въпрос за директна вербална засегнатост, а по-скоро за отношение.

" Най-лошата засегнатост, която всеки началник може да чуе е, когато някой в кухнята го излъже ", счита Рамзи. Той добавя, че е по-лошо да работиш с човек, който те лъже, в сравнение с с подобен, който не може да готви. Причината - когато се довериш на този човек ти залагаш репутацията си на него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gordon Ramsay (@gordongram) на Сеп 14, 2018 в 11:01 PDT

И Рамзи счита, че когато изиска да му бъде издадено някое ядене и го излъжат, че е готово, само че той ясно вижда, че това не е по този начин, е най-лошото, което може да се случи.

 Как Гордън Рамзи заобикаля закона
Как Гордън Рамзи заобикаля закона

Страстта към високите скорости си споделя думата

В изявлението Гордън Рамзи споделя, че не съжалява за нещата, които е изрекъл в миг на гняв, тъй като не помни случката незабавно. А и не счита, че може и би трябвало да угоди на всеки.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР