Репутат. Кати Макморис Роджърс (R-Wash.) разкри в четвъртък, че няма

...
Репутат. Кати Макморис Роджърс (R-Wash.) разкри в четвъртък, че няма
Коментари Харесай

Представителят на Републиканската партия Кати Макморис Роджърс обявява, че няма да се кандидатира за преизбиране

Репутат. Кати Макморис Роджърс (R-Wash.) разкри в четвъртък, че няма да се кандидатира за преизбиране, решавайки, че е „ пристигнало времето да служи на хората от Източен Вашингтон по нови способи “ след съвсем 20 години в Камарата на представителите.

Макморис Роджърс, ръководител на комисията по енергетика и търговия на Камарата на представителите на Камарата на представителите, е 18-ият член на Камарата на републиканската партия, който разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 година, и 13-ият, който декларира, че има намерение да се отдръпна от обществената работа.

„ След доста молебствия и размисъл взех решение, че е пристигнал моментът да послужвам на хората от Източен Вашингтон по нови способи “, написа 54-годишният народен представител на X. „ Няма да се кандидатирам за наново кандидатстване избори в Народния дом. ”

Макморис Роджърс назова дългия си престой като представител на 5-ти конгресен окръг на Вашингтон „ достойнството и привилегията на живота ми “, в изказване, оповестено от нейния офис.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР