Репутат Elise Stefanik, R-N.Y., в неделя не би се ангажирала

...
Репутат Elise Stefanik, R-N.Y., в неделя не би се ангажирала
Коментари Харесай

Депутатът от Републиканската партия Елиз Стефаник няма да се ангажира да удостовери резултатите от изборите през 2024 г.

Репутат Elise Stefanik, R-N.Y., в неделя не би се заела да удостовери резултатите от изборите през 2024 година по време на изявление за „ Meet the Press “ на NBC News.

Докато интервюира Стефаник, който служи в републиканското управление на Камарата, водещата Кристен Уелкър попита: „ Бихте ли дали своят вот за засвидетелствуване и ще гласувате ли за засвидетелствуване на резултатите от изборите през 2024 година, без значение какво демонстрират? “

Стефаник, която поддържа неоснователните изказвания на някогашния президент Доналд Тръмп за необятно публикувана машинация на изборите през 2020 година, сподели, че не е гласувала за засвидетелствуване на резултатите от 2020 година в щата Пенсилвания и няколко други щата, тъй като е имало „ противоконституционни актове, заобикалящи законодателната власт на щата и едностранно изменящи изборен закон. ”

След като Уелкър я притисна още веднъж по въпроса, Стефаник не се ангажира да удостовери изборните резултати и подлага на критика напъните за премахване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР