Републиканците в Конгреса издадоха правни призовки на няколко членове на

...
Републиканците в Конгреса издадоха правни призовки на няколко членове на
Коментари Харесай

Хънтър Байдън и други членове на семейството, призовани от комисията на Камарата на представителите

Републиканците в Конгреса издадоха правни призовки на няколко членове на семейство Байдън в ескалация на тяхното следствие за импийчмънт на президента.

Комитетът за контрол на Камарата на представителите призове сина на господин Байдън Хънтър, неговия брат Джеймс и сътрудника на фамилията на Байдън Роб Уокър.

Той също по този начин изисква транскрибирани изявленията с още петима.

Белият дом упрекна републиканците в " корист с властта си, с цел да проведат клеветническа акция ". < /p>

Републиканците в Камарата на представителите започнаха своето следствие за импийчмънт през септември, заявявайки, че са разкрили доказателства за познанията и ролята на президента Байдън във вътрешните и външните бизнес покупко-продажби на членовете на фамилията му.

Но на първото чуване на Комитета за контрол този месец, очевидци и даже републиканци в панела обявиха, че са нужни повече доказателства, с цел да се дефинира дали президентът е направил закононарушения, подлежащи на импийчмънт. Специалният прокурор на Хънтър Байдън отхвърля политическа интервенция в свидетелските показания пред Конгреса Хънтър Байдън: Борбите и свадите на следствието за импийчмънт на сина на президента на Съединени американски щати Байдън: Какво знаем за случая

В изказване по отношение на В сряда надзорната комисия на Камарата на представителите съобщи, че е получила финансови документи, които демонстрират, че членовете на фамилията на Байдън са основали повече от 20 фиктивни компании по време на вицепрезидентството на Джо Байдън, с цел да скрият заплащанията, които са получавали от чужбина.

Комитетът също така упрекна, че семейство Байдън, неговите сътрудници и неговите компании са получили повече от 24 милиона $ (£20 милиона) от непознати страни, в това число някои, считани за съперници на Съединени американски щати.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР