Републиканци за България са с амбицията да спечелят като новосформирана

...
Републиканци за България са с амбицията да спечелят като новосформирана
Коментари Харесай

Републиканците на Цветанов заявиха амбиция за първи кметски стол

" Републиканци за България " са с упоритостта да завоюват като новосформирана партия първите си избори - тези за кмет на Благоевград, като идни в най-близко време.

Благоевград за нас е извънредно значим. Знаем какво направи Атанас Камбитов за града . Когато минаваме около Благоевград, виждаме, че над 90% от жилищните блокове са актуализирани посредством Националната стратегия за енергийна ефективнос, показват от пресцентъра на " Републиканци за България ".

Припомняме, че Атанас Камбитов беше определен за кмет на Благоевград от ГЕРБ , само че преди месец публично мина към новоучредената политическа групировка на Цветан Цветанов. Камбитов , само че и спечелилият.
 Атанас Камбитов напусна ГЕРБ
Атанас Камбитов напусна ГЕРБ

Решението било тежко, само че осъзнато....

Републиканците си слагат за цел да употребяват тази експертиза , която беше основана по време на ръководството на Атанас Камбитов. Сега в Благоевград има липса на съответна администрация, която да може да взема решение проблемите на хората и да бъде в непрекъсната връзка с тях ", разяснява Цветан Цветанов.

Днес бе основан и първият офис на " Републиканци за България " в Благоевград . Те залагат на символиката - празникът на Свети Мина, която знаят, че ще им донесе шанс в идната предизборна акция, уверен е Цветанов.

Председателят и зам.-председателят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов и Павел Вълнев дружно с регионалния координатор за Благоевград Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинският консултант от Сатовча Венци Манов се срещнаха с членове и поддръжници на партията и в община Сатовча.

Днес от партията оповестиха и за формалното от Софийски градски съд.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР