Републиканци за България напълно споделят разбирането на Държавния департамент на

...
Републиканци за България напълно споделят разбирането на Държавния департамент на
Коментари Харесай

Републиканци за България: Турски поток е деструктивен

" Републиканци за България " изцяло споделят разбирането на Държавния департамент на Съединени американски щати, за на съветските експортни газопроводи и в частност плана „ Турски поток ” и неговото продължение на сушата през Югоизточна Европа и България към Централна Европа. Това се споделя в позицията на партията на Цветан Цветанов, изпратена до медиите.
" Ускорената реализация на плана „ Балкански поток ” стартира директно след сключване на пътна карта за развиване на българската газопреносна система сред министър Теменужка Петкова и Газпром, Русия през м.юни 2017 година По същото време такива „ карти ” Газпром подписва със Сърбия и Унгария, само че за разлика от тази с България те не са секретни ", написа още в известието.
 Плевнелиев лавира – Екологичен потенциал трябвало да каже за България, само че споделил доста сурово Плевнелиев лавира – Екологичен потенциал трябвало да каже за България, само че споделил доста сурово
Преди 10 години износът беше 20 милиарда лв., в този момент е 60 милиарда лв. – главният ни пазар е Германия. Ние сме на верния път. Посет...
Републиканците считат още, че глобите, които ще бъдат наложени на плана „ Турски поток ”,, и то доста по-тежко в сравнение с Русия и Газпром, тъй като целият риск от неуспеха на плана „ Балкански поток ” е за сметка на България и „ Булгартрансгаз ” ЕАД.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР