Републиканци за България може да обедини истинските евроатлантици. Toва заяви

...
Републиканци за България може да обедини истинските евроатлантици. Toва заяви
Коментари Харесай

Цветан Цветанов иска партията му Републиканци за България като отбор

" Републиканци за България може да сплоти същинските евроатлантици ". Toва съобщи някогашният заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов на формалното показване на Инициативния комитет на Политическа партия " Републиканци за България " пред НДК.

Цветанов желае хората в новата му партия да бъдат диалогични и да бъдат дружно. Ние сме дружно в задачите, изискванията и напъните за мощен Европейски съюз и НАТО , акцентира той.

Ако всеки един от нас не даде нужното, няма по какъв начин да променим това, което приказва всеки един човек с приятелите си, означи Цветанов. Той си сложи за цел промени в образованието, правосъдната система, културата и електронното ръководство .
 Цветан Цветанов изключва да има идващ мандат с министър председател Борисов
Цветан Цветанов изключва да има идващ мандат с министър председател Борисов

Той отхвърля да има сделка с ГЕРБ

" Нека да бъдем дружно, с цел да успеем . Това е планът на хора, които носят своето водачество и хрумвания, само че това не е планът на един човек и водачество, което имахме в българските политически планове ".

" Най-важното е да има тим , хрумвания и когато формулираме верните послания, да знаем, че това е решението, което е задоволително добре аргументирано, тъй като тимът не е един човек, а тимът сме всички ние ", прикани Цветанов.

По думите през днешния ден се поставя началото на един нов политически план и на един план, който би трябвало да сплоти всички в център дясно мислещи хора .
 Горан Благоев: Имитацията на промени е най-големият грях
Горан Благоев: Имитацията на промени е най-големият грях

Глобализацията отваря нови благоприятни условия, само че ни обрича на нови общи закани

Това е план, който би трябвало да отстоява евроатлантическите полезности и многообразието , което има в България, да бъдем дружно и да няма опълчване в политиката, настоя Цветанов.

Той не желае опълчване, кой, какъв етнос има, да няма опълчване за това, кой на каква възраст е, а да има обединяване на експертизата и това, което може да се даде на обществото .

Днешната политика, освен това опълчване би трябвало да намерим пътя за една нормалност и да ни даде сегашното да създадем разбор. Трябва да очертаем бъдещето и през днешния ден това, което имаме в страната , аз не виждам хоризонта, който да изведе страна напред , посочи водачът на " Републиканци за България ".
 Цветанов чака 300 души от Съюз на демократичните сили да се влеят в неговия нов план
Цветанов чака 300 души от Съюз на демократичните сили да се влеят в неговия нов план

Бившият втори в ГЕРБ чака да завоюва колкото ръководещата партия

Въпреки днешната рецесия, опълчване и неналичието на действителен политически спор, повече от всеки път страната ни се нуждае да бъде предпазен единственият вероятен път за развиване - евроатлантическият , безапелационен бе Цветанов.

Когато приказваме за учредителна декларация и предприемчив комитет , това нямало по какъв начин да бъде реализирано с неуспели хора .

Това е план, в който желаеме да бъде всичко транспарантно и това, което е липсвало в българската политика, посочи някогашният втори в ГЕРБ.

В партията влизат международният европейски първенец по щанги Благой Благоев, Горан Благоев, Джема Грозданова, доктор Румен Динев, престъпният психолог Тодор Тодоров, Христо Казанджиев, специалист по енергетика, проф. Румен Кънчев, Георги Пандуров, Боян Иванов, Георги Стефанов и други.
 ГЕРБ се трансформирали в най-мразената партия, откри Цветанов
ГЕРБ се трансформирали в най-мразената партия, откри Цветанов

Бившият втори в партията строи собствен политически проект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР