Републиканци за България и КОД внесоха документи за регистрация в

...
Републиканци за България и КОД внесоха документи за регистрация в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Петър Москов се явяват на изборите в коалиция

" Републиканци за България " и КОД внесоха документи за регистрация в ЦИК в коалиция под името " Национално обединяване на десницата " за идните избори за президент и вицепрезидент,и народни представители на 14 ноември. 

Формациите на някогашните министри в кабинети с мандат на ГЕРБ Цветан Цветанов и Петър Москов оповестиха, че коалицията ще издигне своя кандидат-президентска двойка.

Бившата дясна ръка на Бойко Борисов - Цветанов уточни, че в последните два парламента се е видяла среда на отричане, на опълчване, а проблемите пред страната са извънредно съществени.

" Това, което ние желаеме да създадем е да запазим същинската действителна политическа координатна система – ляво, дясно и център. Размиването на тази политическа координатна система значи, че някой има някакви други подмолни ползи, или съсредоточаване на власт в една персона или в една институция. Искаме да възстановим парламентаризма. Това може да стане когато има разговор, когато има прагматизъм ", изясни Цветан Цветанов. 

На последните предварителни парламентарни избори - през юли тази година - " Републиканци за България " завоюва 0.31% от гласовете или 8 546 гласа. КОД на Петър Москов се яви в коалиция с БЗНС, БДФ и СЕК, спечелвайки 0.29% от вота или 7 872 гласа.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР