Републиканският шампион по мотоциклетизъм на писта в клас супербайк Ангел

...
Републиканският шампион по мотоциклетизъм на писта в клас супербайк Ангел
Коментари Харесай

Ангел Караньотов: Успешен сезон, искам да продължа да правя това, което обичам

Републиканският първенец по мотоциклетизъм на писта в клас супербайк Ангел Караньотов изрази цялостното си удовлетворение от миналия сезон и от работата си с екипа на Overdrive. Заедно те записаха пет следващи победи от седем старта и даже самият водач изясни, че прекомерно рано извоюваната купа го е демотивирала за последното съревнование, което беше извършено в неделя на писта " Долна Митрополия " край град Плевен. Караньотов въпреки всичко си пожела и следващата година да има опцията да прави това, което обича - да се качва постоянно на подиума.
" 2019-a беше една в действителност сполучлива година за нас. Осигурихме си шампионската купа доста преди края, защото имахме 38 точки преднина. Това беше както ужасно за мен, по този начин и малко демотивиращо. Основната ми цел в последното съревнование беше да завърша без случай и всички почитатели и посетители, които бяха пристигнали да ме поддържат, да ме видят на почетната стълбичка. Много съм благополучен, че съм част от тима на Overdrive Racing. През сезона успяхме да запишем няколко върха в спортни условия, а също така регистрирахме пет следващи победи от общо седем надпревари. Имаме също по този начин две втори места и седем старта от първа позиция.

" Искам да благодаря на всички, които ни поддържаха и през сезон 2019. Благодаря Ви от все сърце, тъй като без Вашата помощ един български състезател нямаше да има опцията да прави това, което обича и го кара да се усеща същински благополучен, качвайки се на почетната стълбичка! Нищо от това нямаше да бъде допустимо без помощта на: Overdrive, Shell Bulgaria, V-Power Racing, Ducati Bulgaria, AutoBatteryTrade, UniBatBatterie, MaxBet, Райфайзен Лизинг, Булстрад, Coldfirebrand, Маргел, ShellAdvance, Dainese AGV, Mobilebg, PirelliMoto, EnergySports, SectorNoLimits ", сподели Караньотов след надпреварата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР