Републиканският шампин от борба Мариян Ганев изненадващо е освободен под

...
Републиканският шампин от борба Мариян Ганев изненадващо е освободен под
Коментари Харесай

Пуснаха тихомълком на свобода шампиона по борба, опитал да върне мутренските години в Слънчака

Републиканският шампин от битка Мариян Ганев изненадващо е освободен под парична гаранция от 3 000 лева, макар че преди месец от прокуратурата изрично оповестиха, че сливналията ще се озове зад решетките, незабавно щом го изпишат от болничното заведение. Вместо това посоченият за един от най-големите гении в родната битка тихомълком е освободен с решение на Районната прокуратура в Несебър, без даже да влезе в правосъдна зала, камо ли в ареста, където сега се намират неговият брат Даниел и техният приятел Николай Бабачев.

Тримата бяха закопчани след блестяща акция на криминалистите в Слънчев бряг и техни сътрудници от Главна дирекция „ Национална полиция”.

Даниел и Николай незабавно бяха пратени зад решетките, откакто пробваха да върнат мутренските години в морския курорт, нападайки и ограбвайки задгранични туристи, най-вече дами и деца. Соченият за един от най-дейните в закононарушенията Мариян обаче вместо зад решетките, се озова в УМБАЛ-Бургас... поради зараза на ръката! 20-годишният републикански първенец изкара няколко седмици в лечебното заведение и откакто е изписан, се е прибрал вкъщи, написа " Флагман ".

Сливналията е освободен с претекста – влошено здравословно положение поради контузията на ръката. Интересното е, че Окръжният съд в Бургас реши, че няма проблем страдащият от тежка форма на диабет Николай Бабачев да се лекува в ареста, само че очевидно ситуацията на Мариян е по-сериозно.

То може да се усложни още повече, в случай че откритите след претършуване в квартирата на двамата братя Ганеви опиати се окажат негови. От пресцентъра на прокуратурата оповестиха за Флагман.бг, че при започване на идната седмица ще бъдат повдигнати обвинявания за държане и разпространяване на 10 гр амфетамин и 200 гр марихуана. Разследващите към момента изяснявали на кого тъкмо е откритата дрога.

„ Отделят се материалите от грабежите и стартира чисто ново дело за държане и разпространяване на наркотици”, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Ако бъдат приети за отговорни по обвиняванията за обир, Мариян, Даниел и Николай могат да получат от 3 до 10 години затвор. Тримата обаче са с чисто правосъдно минало и най-вероятно ще се признаят за отговорни, с цел да сключат съглашения и да се разминат с условни присъди. Евентуално обвиняване за държане и разпространяване на дрога е в пъти по-тежко, като в случай че прокуратурата успее да потвърди, че двамата братя авансово са се наговорили да пласират опиатите, ги грози присъда от 3 до 15 години и санкция до 200 000 лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР