Републиканският губернатор на Северна Дакота и бизнесмен Дъг Бъргъм обяви

...
Републиканският губернатор на Северна Дакота и бизнесмен Дъг Бъргъм обяви
Коментари Харесай

Дъг Бъргъм приключва президентската кампания за 2024 г.

Републиканският губернатор на Северна Дакота и предприемач Дъг Бъргъм разгласи в понеделник, че прекратява президентската си акция за 2024 година, откакто от самото начало се бореше да получи самопризнание от гласоподавателите.

Съобщението на Burgum пристигна, откакто той не извърши условията, с цел да се класира за третия спор на GOP предишния месец и изглеждаше малко евентуално да ги извърши за дебата, плануван за сряда.

Бургум уточни в изказване, че условията на Републиканския народен комитет за присъединяване в първичните диспути са изиграли основна роля в решението му да приключи акцията си.

„ Изискванията на RNC за спор в клуба национализират първичния развой и лишават силата на демокрацията от ангажираните, мислещи жители на Айова и Ню Хемпшир “, сподели Бургъм в изказването. „ Мисията на RNC е да завоюват избори. Тяхната задача не е да понижат конкуренцията и да лимитират свежите хрумвания посредством „ свиване на полето “ месеци преди събранията в Айова или първите първоначални и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР