Републиканските стратези казаха на Fox News Digital, че кандидатът за

...
Републиканските стратези казаха на Fox News Digital, че кандидатът за
Коментари Харесай

Стратезите на Републиканската партия казват, че Хейли се нуждае от „реалистичен път“, за да спечели първичните избори след загубата на Ню Хемпшир от Тръмп

Републиканските стратези споделиха на Fox News Digital, че претендентът за президент на Републиканската партия Ники Хейли се нуждае от „ реален път “, с цел да завоюва първичните избори избори в устрема й за Белия дом.

Fox News Digital се свърза с няколко републикански стратези за техните отзиви след загубата на Хейли в Ню Хемпшир от някогашния президент Тръмп във вторник.

Вицепрезидентът на Targeted Victory Мат Горман сподели пред Fox News Digital, че макар че конкуренцията не е завършила, Хейли се нуждае от „ реален път “ в акцията си, с цел да завоюва бъдещите първоначални избори.

Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли се нуждае от „ реален път “, с цел да завоюва първичните избори, съгласно републиканските стратези. (Kathryn Gamble/Bloomberg посредством Getty Images)

„ Все още не е свършило, само че Хейли би трябвало да дефинира реален път за поддръжниците, донорите и пресата за това по какъв начин тя ще стартира фактически...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР