Републиканските сенатори в сряда обвиниха президента Байдън, че е по-критичен

...
Републиканските сенатори в сряда обвиниха президента Байдън, че е по-критичен
Коментари Харесай

Републиканците обвиняват Байдън, че оказва „по-голям натиск върху Израел“, отколкото Хамас на фона на бунтове в колежани

Републиканските сенатори в сряда упрекнаха президента Байдън, че е по-критичен към съдружника на Съединени американски щати Израел, в сравнение с към антиизраелските и антисемитските протести които се развиха от митинги в някои академични кампуси в цялата страна.

„ В наши дни Джо Байдън оказва по-голям напън върху Израел, в сравнение с върху самата Хамас или върху поддръжниците на Хамас в американските кампуси “, сенатор Том Котън, R-Ark., сподели по време на конференция.

Котън сподели, че това не е изненадващо, цитирайки това, което той сподели, че са „ антисемитски детайли “ на Демократическата партия, на които е било разрешено „ да тлеят и да порастват с години “ под наблюдението на Байдън. Байдън изключително подлага на критика Израел и даде гласност на различията сред страната и Съединени американски щати, до момента в който Израел продължава да се бори с терористичната група Хамас в Газа.

Сен. Том Котън и други републиканци подлагаха на критика президента Байдън за това, което съгласно тях е по-добро отноше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР