Репродуктивните проблеми на Екатерина Михайлова и Здравко Желязков са известни

...
Репродуктивните проблеми на Екатерина Михайлова и Здравко Желязков са известни
Коментари Харесай

Дует „Ритон“ с инвитро в Германия, но думите на Ванга ги преследват и до днес!

Репродуктивните проблеми на Екатерина Михайлова и Здравко Желязков са известни на цяла България. Двамата постоянно са желали да имат дете, само че не го афишират обществено от позор, че не могат или просто от стеснение.

Истината е, че Катя и Здравко от дует „ Ритон “ са почнали с опитите още през 80-те години на предишния век. След дълги опити да си създадат бебе по естествения метод, двойката схваща, че й би трябвало помощ.

В края на десетилетието, когато певицата е още единствено на 30 година, очакванията им са огромни. Затова отиват в Германия за инвитро процедура. Уви, тя се оказва безуспешна.

Няколко години по-късно двамата вършат различен ход на отчаянието. Те посещават известната пророчица Ванга и това се оказва съдбоносен миг в техния живот.

Ванга им оповестява, че Бог не им е отредил да станат родители. Нещо повече, тя им предсказва тежко бъдеще, в случай че вървят против божието писание и не престават да пробват с инвитрото.

Пророчицата им споделя, че неприятни неща ще им се случат, в случай че подценен божията воля и се снабдят с дете по втория метод. Тя вижда освен тяхната разлъка, само че и беди в здравето им.

Думите на Ванга се възприемат доста съществено от Катя и тя стопира да желае да стане майка, защото я е боязън, че това може да бъде съдбовно за нея или за мъжа й. Здравко не е доста склонен да стопират, само че жена му е безапелационна.

Така „ Ритон “ остава без наследници вечно. Двамата утешават тъгата си с помощи към сираци, само че по този начин и не съумяват да усетят какво е родителска обич.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР