Репродуктивната и пикочната система са плътно преплетени и образуват единна

...
Репродуктивната и пикочната система са плътно преплетени и образуват единна
Коментари Харесай

Секс и здраве вървят ръка за ръка!!!

Репродуктивната и пикочната система са компактно преплетени и образуват единна конструкция, която се назовава урогениталната система. В обичайна медицина тази универсална сила се назовава кундалини, и се намира в долната част на гръбначния дирек и управляват тази система. Нарушенията на отделителната система е отразено във действието на репродуктивнта и назад. Връзката сред човешката сила и нервната система е научно потвърдена. Известно е, че заболяването и множеството от проблемите се появяват първо на енергийно равнище и се материализира след време като физически проблем. Така поддържането на добър енергиен поток е причина за положително здраве. Има разнообразни способи, по които тази витална сила (биоенергия) се засилва, само че резултатите, които постигнахме с енергийния диск ПОЛАРИС са в действителност невероятни. Накратко в енергийната система на индивида има седем съществени чакри (енергийни центрове) и още няколко отвън тях, чието нарушаване в работата се дължат появяването на доста психофизични проблеми и болести. Чакрите са свързани освен със здравето, само че и с други аспекти на човешкия живот, тъй че блокажа на някои от тях може да провокира проблеми в аспектите на живота, които тя ръководи, както и нарушаването в работата на тези органи.

 Първата чакра се намира в корена на гръбначния дирек и ни свързва с материалния свят. Кои са аспектите от живота от материалния свят, с които блокадата на първа чакра се свързват: Финансови проблеми, Семейни спорове или на работа, боязън от материалното битие и загуба на воля за живот. Човекът просто губи възприятието за принадлежност към този свят и не влиза в него. Какви са здравните проблеми тук: Артрит, болки в краката, колене и мускули, ишиас, хемороиди, разширени вени, неприятна циркулация, анемия, разнообразни типове тумори в региона, стерилитет...

Втората чакра е към три пръста под пъпа и е обвързвана с репродуктивните органи. Като е отворена човек се усеща с цялостна мощ, както и мощ за креативно изложение. Когато са блокирани, пораждат редица проблеми като понижаване на половото предпочитание ( либидо ) при двата пола, невъзможността за сетивно наслаждение. При мъжете това са проблеми с простатата, ерекция и преждевременна еякулация. При дамите се свързват с мъчителна и объркана менструация, появяването на кисти, миома, чести урогенитални инфекции...

Достатъчно е диска ПОЛАРИС да се слага всекидневно един или два пъти дневно за 5-10 мин. на тези чакри, това е един елементарен метод да заредите с сила центровете и по този метод се предотвратяват или вземат решение някои от посочените нагоре проблеми със здравето.

За какво оказва помощ ПОЛАРИС диск? Доказано ефикасен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от естественото кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, бодърствуване, затлъстяване и неприятно въодушевление и мн. други Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури. ПОЛАРИС може да се употребява от хора с импланти и пейсмейкъри. Поставен в помещение, ПОЛАРИС почиства пространството от нездравословни електромагнитни предавания и отрицателната сила на хората. Потребители следят позитивната смяна в настроението на близки, другари, сътрудници.

Една млада жена показа с нас насладата си и това ни дава сили да продължаваме да работим:

Сзуке Жужана от гр. Кештели, Унгария споделя пред нас: „ Аз съм студентка и всекидневието ми е изпълнено със стрес, липса на време и малко сън. Баба има диск ПОЛАРИС и ми го даде, с цел да го тествам, т.к. от години имам възпалени лимфни възли на шията, които с изключение на, че са забележими доста ме тревожат. Имам и тежък Постановление на Министерски съвет и мъчително месечно неразположение. След като няколко дни, в които постоянно поставях диска на лимфите, на 1-ва и 2-ра чакри забелязах, че възлите са по-малко изпъкнали, а след две седмици се прибираха и възпалението изчезна изцяло. След три месеца контролирах месечния си цикъл и преминавам през тези дни доста по-леко и безболезнено. Това беше най - прелестното възприятие. Да осъзнаеш, че нещо толкоз малко като диск ПОЛАРИС ще свърши работата на няколко лекари, които съм обиколила и то за толкоз малко време “. ПОЛАРИС усъвършенства моята централизация, нося го с мен на всеки изпит - всеки ден употребявам диска и въодушевление ми е доста по-добро, а изпитите вземам с лекост поради нарасналата централизация и спокойствието, което ме обзема.

Чували сме за резултатите от подобряването на концентрацията и паметта от други консуматори на ПОЛАРИС диск. На биорезонансен уред разгледахме резултата на ПОЛАРИС диск върху положението на нашето електромагнитно покритие и намерихме доста усъвършенстване във външния тип на аурата след единствено едно лекуване. На фотосите по-долу се вижда по какъв начин наподобява аурата на човек с неприятно здравословно положение и изцяло здрав човек.



Дискът ПОЛАРИС е в безусловно синхрон с енергийните центрове (чакри) на човешкия организъм, създавайки съвършената естетика в енергийното поле (аура), което на физическо равнище води до съвършено физическо здраве. Когато електромагнитната намотка (аура) е в положително положение, ще бъдете предпазени от външни нездравословни резултати: дали микроорганизми, нездравословни лъчения или незначителна сила се изпращат даже от други хора. ПОЛАРИС ще направи същинска "защитна офанзива " от вашата аура.

Повече информация за изгодите от ПОЛАРИС, признателност и споделен опит можете да прочетете на уеб страницата компания „ Поларис БГ “ ООД https://polarisdisc.bg и на тел.+ 359 886 777 126.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР