Репресиите срещу кабелните оператори започнаха. Това пишат в в декларация

...
Репресиите срещу кабелните оператори започнаха. Това пишат в в декларация
Коментари Харесай

Кабелните оператори след акцията на ГДБОП: Големите потърпевши са обикновените хора

Репресиите против кабелните оператори започнаха. Това пишат в в декларация Националното съдружие на кабелните оператори „ Клуб 2000 “, представено от БГНЕС.

Те допълват, че пострадали от акцията на ГДБОП са потребителите.
ГДБОП влезе в офиси на кабелни оператори в няколко града Провежда се профилирана акция против кабелното пиратство
„ На 13.06.2019 година след „ ювелирна “ акция на ГДБОП, за която ние знаехме от преди два месеца, в това число от кого е поръчана, беше конфискувана цялата техника на наши членове и сътрудници в Бургас, Кърджали, Кюстендил, Дупница, Гоце Делчев, Сандански и още десетки обитаеми места, където се разпространяваха стотици стратегии под претекст, че има неуредени авторски права единствено за 1-2 от тях”, се споделя още в декларацията им.

Според кабелните оператори, дейностите на униформените са довели до нарушаване на подписани контракти с ТВ стратегии. „ В резултат активността на кабелните оператори там бе принудително прекратена и всичко това под благовидния претекст за битка с пиратството”, допълват те.
Румяна Арнаудова: Собственици на кабелни малките екрани укриват налози в обилни размери По-рано през днешния ден вътрешният министър съобщи, че страната ни има сериозен проблем с интелектуалното пиратство
„ Големите пострадали от тази „ ювелирна “ акция обаче се оказаха елементарните хора в посочените обитаеми места, които останаха през 21-век в страна-членка на Европейски Съюз без телевизия и интернет. Това е извънредно тежко посягане върху гражданските им права, тъй като правото да получаваш и разпространяваш информация е главно човешко право, според редица европейски конвенции, декларират от сдружението”, пишат кабелните оператори.

Те допълват, че прекъсването на работата им е блокирала активността на редица общини и банки в Югозападна, Централна Южна България и Бургас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР