Репортерката в „На кафе” Маги Сидерова се похвали с годишнина

...
Репортерката в „На кафе” Маги Сидерова се похвали с годишнина
Коментари Харесай

Маги Сидерова шокиращо неграмотна

Репортерката в „ На кафе” Маги Сидерова се похвали с годишнина от срещата със настоящия си брачен партньор Георги, само че си вкара автогол, видя единствено Hotnews.bg. От поста й в обществените мрежи стана ясно, че тя не е на „ ти” с българската граматика и написа думата „ поглед” с буквата т най-после, вместо с д, както е вярно. Грешката, която може да допусне възпитаник в долните класове не е инцидентна, тъй като на клавиатурата бутоните за двете букви се намират прекомерно надалеч едни от различен.



Явно внимателно око обърна внимание на телевизионерката за шокиращата й неначетеност и тя оправи грешката, само че Hotnews.bg ви демонстрира написаното от нея преди и след редактирането.


Маги Сидерова се ожени за втория си брачен партньор Георги през 2017 година след дълъг брак с бореца Борислав Желязков. Сегашният й мъж Георги е охранител с положителни приходи и с цел да отбележат годишнината от срещата двама си подариха лятна къща на българското Черноморие. Тя е с прелестна панорама към плажа, а Сидерова явно ще се изяви и като дизайнер, тъй като следва ремонт във вилата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР